Laman sesawang ini adalah hakmilik persendirian "Team-ShahrilHusin@Pahang". Laman sesawang ini bukan laman sesawang Winners Global Sdn. Bhd. Saya ialah ejen berdaftar- Winners Global Sdn. Bhd.
image :::::: image
Video Mesti Tonton 'Buat Sekali Dalam Hidup Anda' Untuk Fadilat Diri Sendiri dan Infak kepada Hamba Allah Yang Mencari Rezeki Halal

banner
Kopi kunyit hitam produk Winners ini telah dirukyah dengan bacaan ayat AlQuran oleh pelajar maahad tahfiz. Anda mungkin tidak pernah terfikir khasiat minuman yang dibuat daripada kopi, kunyit hitam, krimer yang diproses daripada bunga menjadi asbab paling cepat dapat memulihkan masalah kesihatan dengan cara amal minum kopi sahaja. Dengan RM235 (75 sachet kopi), apa yang anda dapat lebih daripada itu, khasiat kunyit hitam memberi tenaga harian, memulihkan masalah kesihatan, aura rukyah As-Shifa menjauhkan diri daripada gangguan jin dan sihir. Dengan izin Allah tiada yang mustahil bagiNya.

Kopi Kunyit Hitam : Kekal Sihat, Memulih Pelbagai Penyakit Sukar, Ramai Yang Sudah Pulih Berkat Doa Rukyah As-Shifa

aroma menenangkan, badan aktif, melegakan sakit biasa dan kronik, banyak manfaat

Displaying published posts for '8 Berry Plus' category.

8 Berry Plus Amat Bagus Untuk Kesihatan Dalaman Wanita.Semoga Anda Mendapat Manfaatnya.


image

Beri adalah buah kecil, lembut dengan pelbagai bentuk kebiasaanya berwarna biru, merah, atau ungu. Rasanya manis atau masam dan sering dijadikan bahan pengawet, jem, dan pencuci mulut.


8 Beri Paling Sihat :

1. Blueberry

2. Raspberi

3. Beri Goji

4. Strawberi

5. Bilberi

6. Beri Acai

7. Kranberi

8. Anggur


Beri biasanya mengandungi tinggi serat, vitamin C, dan polifenol antioksidan. Kebaikan makan beri secara langsung atau sebagai bahan tambah dalam makanan anda dapat membantu mencegah dan mengurangkan gejala banyak penyakit kronik.


Sumber: https://ms.drderamus.com/8-healthy-berries-14602Selain produk, pihak Winners juga memberi ahli (berdaftar) meraih pendapatan melalui sistem 'team-networking 6 incomes' iaitu penajaan sendiri downline, penajaan oleh downline menaja downline lain sehingga 4 level, network pasangan (pairing), network padanan (matching), hadiah berdasarkan 'pairing', dan pulangan tunai apabila ahli 'maintain' membeli produk setiap bulan. Semua ini memberi pendapatan berganda melalui kaedah 'team-networking'. Jika anda berminat jana 'income' melalui sistem team-networking Winners, klik sini>> Video Jana Pendapatan Berganda

Pesan Produk Melalui Smartfon Whatsapp

[+klik hanya untuk smartfon+]
Admin Panel

Pesan Produk Melalui Smartfon Whatsapp

[+klik hanya untuk smartfon+]
Whatsapp@Telefon : 01118854350 (Shahril)
Semua netizen atau ejen berdaftar yang mahu mendaftar downline (ahli baru), boleh Whatsapp saya untuk urusan pendaftaran dan bonus.
image

Kopi Kunyit Hitam Winners
1 pek RM65
2 pek RM115
3 pek RM155
4 pek RM195
5 pek RM235 (Automatik daftar jadi ahli/ejen "Bronze")

image

Ada 3 pilihan set produk Winners. Setiap 1 set A/B/C berharga RM200 tidak termasuk postage.
Set A = 5 pek Cafe (kopi kunyit hitam) @
Set B = 3 pek Cafe +1 *PL @
Set C = 1 pek Cafe +2 *PL.
Produk Lain (*PL) =Kapsul Kunyit Hitam, Magic Lady, Senna Slim & Berry Plus
image

Keahlian Ejen Winners
Bronze (RM200, 1 set)
Silver (RM600, 3 set)
Gold (RM2000, 10 set)
Platinum (RM6000, 30 set)
*tidak termasuk cas lain-lain

image
Whatsapp@Telefon : 01118854350 (Shahril)
Semua netizen atau ejen berdaftar yang mahu mendaftar downline (ahli baru), boleh Whatsapp saya untuk urusan pendaftaran dan bonus.
image
Surah Al-Kausar jika dibaca 1000 kali diizinkan Allah hambaNya menjadi kaya harta, kaya ilmu atau kaya kesihatan melalui beberapa pintu jalan atau usaha kepada hambanya. Namun jika orang yang tidak faham selalunya akan menolak jalan atau usaha ini tanpa mengetahui mereka telah rugi dan terhalang daripada hal nikmat pemberian Illahi.

Pesan Produk Melalui Smartfon Whatsapp

[+klik hanya untuk smartfon+]

Copyright © Shahril 2022. All Rights Reserved.